Stimați colegi,

ISJ Brașov este partener în proiectul Erasmus Digital Skills Enhancement (DigiSET), KA220-SCH-F2ECB32F, care își propune să contribuie la sprijinirea efectivă și eficientă a cadrelor didactice din instituțiile de învățământ în dezvoltarea abilităților de utilizare de instrumente digitale, prin crearea de teste de evaluare a competențelor și de conținut de învățare digitală.

În această perioadă este disponibilă o platformă creată în cadrul proiectului, pe care poate fi urmat un curs de formare care vizează dezvoltarea competențelor digitale. Cursul poate fi urmat în rimul propriu, fiind asincron iar suportul de curs este tradus în limba română.

Având în vedere numărul de conturi de utilizatori pe care ni l-a alocat coordonatorul de proiect și faptul că unii colegi care au participat la prima etapă a proiectului (o testare inițială, derulată în octombrie – noiembrie 2022) s-au retras, din motive personale, mai este disponibil un număr de 20 de locuri, pentru colegii interesați să se implice în proiect și să urmeze un astfel de curs.

Înscrierea se poate face prin completarea informațiilor solicitate la link-ul de mai jos.

Termen de completare: 14 februarie 2024

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeni8ChanOdb1RE8Tb2kggxC9BhQ41hGq5AGMmmqVlKPdl8lA/viewform?usp=sf_link

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde