Stimati colegi,

Regasiti atasat lista actualizata a participantilor la Conferinta "Descoperierea potentialului nativ al copilului și încurajarea lui spre performantă fără stres", sustinuta de d-l prof. Florin Colceag. 

Conferinta va avea loc in data de 12 ianuarie 2018, ora 13, la Universitatea Spiru Haret Brasov, str. Turnului nr. 7.

Daca mai sunt colegi care doresc sa participe si nu se regasesc pe lista - va rog sa ma anuntati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Ii rog pe colegii care se regasesc pe lista si care, din diverse motive - care au intervenit intre timp - nu vor putea participa - sa ma anunte tot la adresa de mai sus. 

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE