OME nr. 6689/17.11.2023, M.Of.Nr.1057 din 23 noiembrie 2023 -   

https://drive.google.com/file/d/1sbgvu73tRMWAebhjXudW78rnkNTJzEZN/view?usp=sharing                                                        

Calendarului etapelor si actiunilor pentru stabilirea cifrei de scolarizare in invatamantul preuniversitar dual si in invatamantul profesional de stat pentru anul scolar 2024-2025, a modelelor proiectelor cifrei de scolarizare in invatamantul preuniversitar dual si in invatamantul profesional de stat pentru avizarea de catre Comitetul local de dezvoltare a parteneriatului social, Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic si unitatea administrativ-teritoriala, precum si a modelelor „Situatia solicitarilor operatorilor economici si propunerea de cifra de scolarizare in invatamantul profesional de stat pentru anul scolar 2024-2025“, „Solicitare de scolarizare in invatamantul profesional de stat pentru anul scolar 2024-2025“ si „Solicitare de scolarizare in invatamantul preuniversitar dual pentru anul scolar 2024-2025“

Operatorii economici transmit la Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic (CNDIPT) solicitarile de scolarizare in invatamantul preuniversitar dual, conform modelului de solicitare prevazut in anexa nr. 7 la ordin.


NOTA:
Solicitarile din partea operatorilor economici se vor transmite la CNDIPT prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , cu respectarea termenului-limita prevazut in prezentul calendar.
Eventualele solicitari din partea operatorilor economici adresate unitatilor de invatamant sau inspectoratelor scolare vor fi redirectionate cu celeritate la CNDIPT.
Nerespectarea termenului-limita (8 decembrie 2023) prevazut in prezentul calendar pentru transmiterea solicitarilor din partea operatorilor economici conduce la riscul necuprinderii solicitarilor in proiectul planului de scolarizare.

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde