Dragi colegi,

Ca raspuns la consecintele generate de pandemia Covid-19 in sistemele de educatie, formare, tineret si cultura, Comisia Europeana a decis organizarea in anul 2020 a unei runde suplimentare in cadrul actiunii Parteneriate strategice (KA2) a programului Erasmus+.

Sunt vizate 2 arii de interventie si anume: educatia digitala pentru domeniile educatie scolara, formare profesionala (VET), invatamant superior si respectiv, creativitate pentru domeniile tineret, educatie scolara si educatia adultilor.

Toate informatiile de care va fi nevoie pentru a candida sunt in curs de finalizare si vor fi facute publice pana la sfarsitul lunii august atat pe site-ul oficial al Comisiei Europene, cat si pe site-ul www.erasmusplus.ro

Pentru promovarea acestei runde suplimentare, vom avea nevoie mai mult ca oricand de ajutorul vostru pentru ca ne dorim ca informatiile referitoare la aceste oportunitati de finantare sa ajunga la toate institutiile scolare din Romania si sa primim candidaturi din toate judetele voastre. De asemenea, va incurajam sa sfatuiti scolile care vor depune proiecte care vizeaza creativitatea sa se partenerieze cu muzee, biblioteci, alte organizatii din domeniul cultural.

Toate cele bune,

Echipa KA2

--

Madalina Soveja

COORDONATOR - DEPARTAMENT PROIECTE DE PARTENERIAT STRATEGIC

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale

 

t:

(+4) 021 201 0719

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde