Ultima oră

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) organizeaza, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, o Reuniune de informare si formare pentru unitatile scolare eligibile vet.

Reuniunea va avea loc in data de 24 noiembrie 2017, la Colegiul National "Aprily Lajos" Brasov, conform agendei atasate.  Institutiile eligibile vor desemna pana vineri, 27 octombrie 2017, cate doua cadre didactice care sa participe la reuniune. 

Informatiile necesare inscrierii se vor completa la link-ul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqHOVsEbRT8YWTf_VOytpz_jp8L7N2F7Ti9YCg6Xpc43spLw/viewform?usp=sf_link

Institutii eligibile VET sunt: liceele tehnologice, scolile profesionale, centrele scolare de educatie inclusiva, liceele teoretice cu specializari matematica-informatica sau lingvistica, liceele cu profil sportiv, liceele de arta, care acorda la absolvire atestate de competente,  unitatile de invatamant teologic preuniversitar, scolile postliceale cu profil VET, CCD, CJRAE, ISJ.

 

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE