Avand in vedere succesul sesiunilor de educatie desfasurate in cadrul parteneriatului ISJ Brasov cu Asociatia "Ingrijire Acasa" am decis, de comun acord, sa continuam colaborarea si in anul scolar 2017-2018 cu noi teme de educatie pentru sanatate.

Deoarece octombrie este, pe plan mondial, luna de lupta impotriva cancerului la san, va invitam in data de 23 octombrie 2017, ora 16,00, la Colegiul National "Unirea" la o sesiune de informare despre "Sanatatea sanilor"  
Sesiunea de informare este adresata atat personalului didactic, cat si personalului didactic auxiliar si nedidactic.
Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa se inscrie in macheta care se gaseste la link-ul de mai jos, pana vineri 20 octombrie. 
Va rog sa completati cu atentie datele solicitate, acestea fiind necesare pentru completarea certificatelor de participare.

 

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE