Stimati colegi,

Regasiti in atasament formularele de aplicatie pentru inscrierea proiectelor educationale ale scolilor in CAEJ, CAERI si CAEN. Imediat ce va fi stabilit calendarul de depunere, vi-l vom comunica.

Va reamintim ca vom organiza, in perioada urmatoare, sesiuni de formare pentru completarea aplicatiei - pentru cadrele didactice interesate sa isi clarifice diferite aspecte.

Prima sesiune de formare va avea loc vineri 13 octombrie 2017, ora 15, la Casa Corpului Didactic. Pentru aceasta sesiune vor avea prioritate cei care doresc sa depuna aplicatii pentru CAEN (deoarece termenul de depunere este cel mai apropiat), iar completarea listei de participanti (pana la 25) se va face in ordinea cronologica a inscrierilor. Participantii la aceasta prima sesiune vor fi informati pe mail pana vineri, 6 octombrie.

Vom organiza sesiuni de formare cu toti colegii care vor solicita acest lucru, pana la termenele de depunere a aplicatiilor. Link-ul la care va puteti inscrie este:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN5_41LP197JNnDHiMrOjcAPv4MmssMGEI-rYneClDS7xeew/viewform?usp=sf_link

Va dorim succes si proiecte educationale cat mai utile si interesante.

insp. Popa Elena

insp. Cioceanu Silviana

 

 

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE