Dragi profesori și bibliotecari,

 

CinEd, programul european de educație cinematografică pentru tineri, vă invită sâmbătă 27 mai, în Brașov, la o sesiune intensivă de formare în educație cinematografică.

 

Evenimentul este dedicat celor care doresc să aprofundeze abordarea pedagogică a programului CinEd și să descopere elemente noi de cinematografie. Sesiunea va include proiecția filmului Pierrot le fou (r. Jean- Luc Godard, Franța, 1965), care face parte din catalogul CinEd, și va fi urmată de discuții pe baza dosarului pedagogic realizat de Cinemateca franceză și de o serie de activități practice.

Fomarea are loc în intervalul 10:30- 17.00 în mansarda Casei Baiulescu (B-dul Eroilor, nr. 33), se adresează profesorilor și bibliotecarilor care lucrează cu elevi de gimnaziu și liceu și va fi susținută de criticul de film Gabriela Filippi.

 

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea inscrierilor. Prioritate au cei care au participat la o formare anterioară CinEd și care au organizat deja o proiecție pentru elevi pe parcursul anului 2017. Se pot înscrie și participanți din alte județe, interesați de educația cinematografică, cu mențiunea, însă, ca transportul sau cazarea nu pot fi decontate.

Înscrierile se primesc până pe 26 mai pe adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Vă așteptăm

Consortiul Cultural Corona

Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE