Ultima oră

Dragi profesori și bibliotecari,

 

CinEd, programul european de educație cinematografică pentru tineri, vă invită sâmbătă 27 mai, în Brașov, la o sesiune intensivă de formare în educație cinematografică.

 

Evenimentul este dedicat celor care doresc să aprofundeze abordarea pedagogică a programului CinEd și să descopere elemente noi de cinematografie. Sesiunea va include proiecția filmului Pierrot le fou (r. Jean- Luc Godard, Franța, 1965), care face parte din catalogul CinEd, și va fi urmată de discuții pe baza dosarului pedagogic realizat de Cinemateca franceză și de o serie de activități practice.

Fomarea are loc în intervalul 10:30- 17.00 în mansarda Casei Baiulescu (B-dul Eroilor, nr. 33), se adresează profesorilor și bibliotecarilor care lucrează cu elevi de gimnaziu și liceu și va fi susținută de criticul de film Gabriela Filippi.

 

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea inscrierilor. Prioritate au cei care au participat la o formare anterioară CinEd și care au organizat deja o proiecție pentru elevi pe parcursul anului 2017. Se pot înscrie și participanți din alte județe, interesați de educația cinematografică, cu mențiunea, însă, ca transportul sau cazarea nu pot fi decontate.

Înscrierile se primesc până pe 26 mai pe adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Vă așteptăm

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE