Banca Comercială Română derulează pentru al șaptelea an consecutiv proiectul Summer Job în BCR singurul proiect de educație financiară cu o componentă de internship adresat elevilor de liceu de peste 16 ani. Programul BCR Summer Job se desfășoară la nivelul întregii țări, în lunile iulie și august, timp în care liceenii au posibilitatea să lucreze, plătiți, în cadrul sucursalelor BCR.

Pentru a se inscrie, liceenii trebuie sa urmeze doi pasi simpli care ii vor ajuta sa acumuleze cunostinte de educatie financiara si ii vor motiva sa gaseasca metoda inovatoarea de a se prezenta

·         In prima etapa, liceenii trebuie sa acceseze platforma BCR de cursuri online Laboratorul de Cariere (https://laboratoruldecariere.ro/ ), să-și facă un cont în perioada 15 mai - 29 mai 2017 pentru a parcurge modulul Inteligența financiară pe înțelesul tuturor. În cadrul acestui modul vor învăța cum să-și calculeze bugetul personal, cum să-și seteze obiective financiare și vor putea trece în etapa următoare a competiției Summer Job.  După finalizarea modulului, se vor califica în etapa a doua de selecție care se va derula în perioada 29 mai-15 iunie 2017.

·         În etapa a doua, liceenii vor realiza o lucrare în limba română cu tema "Cine sunt eu?” și ne vor spune într-un mod cât mai onest, creativ și original care sunt abilitățile, calitățile sau talentele care ii recomandă sa faca parte din echipa celei mai mari bănci din România. Ne pot spune de ce sunt potriviti pentru acest job prin diferite metode, fie realizand un eseu, fie printr-o prezentare, un film, un videoclip sau o înregistrare audio. De fapt, pot folosi aproape orice mijloc de exprimare.

 

Consortiul Cultural Corona

Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE