Ultima oră

Banca Comercială Română derulează pentru al șaptelea an consecutiv proiectul Summer Job în BCR singurul proiect de educație financiară cu o componentă de internship adresat elevilor de liceu de peste 16 ani. Programul BCR Summer Job se desfășoară la nivelul întregii țări, în lunile iulie și august, timp în care liceenii au posibilitatea să lucreze, plătiți, în cadrul sucursalelor BCR.

Pentru a se inscrie, liceenii trebuie sa urmeze doi pasi simpli care ii vor ajuta sa acumuleze cunostinte de educatie financiara si ii vor motiva sa gaseasca metoda inovatoarea de a se prezenta

·         In prima etapa, liceenii trebuie sa acceseze platforma BCR de cursuri online Laboratorul de Cariere (https://laboratoruldecariere.ro/ ), să-și facă un cont în perioada 15 mai - 29 mai 2017 pentru a parcurge modulul Inteligența financiară pe înțelesul tuturor. În cadrul acestui modul vor învăța cum să-și calculeze bugetul personal, cum să-și seteze obiective financiare și vor putea trece în etapa următoare a competiției Summer Job.  După finalizarea modulului, se vor califica în etapa a doua de selecție care se va derula în perioada 29 mai-15 iunie 2017.

·         În etapa a doua, liceenii vor realiza o lucrare în limba română cu tema "Cine sunt eu?” și ne vor spune într-un mod cât mai onest, creativ și original care sunt abilitățile, calitățile sau talentele care ii recomandă sa faca parte din echipa celei mai mari bănci din România. Ne pot spune de ce sunt potriviti pentru acest job prin diferite metode, fie realizand un eseu, fie printr-o prezentare, un film, un videoclip sau o înregistrare audio. De fapt, pot folosi aproape orice mijloc de exprimare.

 

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE