Va invitam cu caldura sa participati la prima editie a concursului „AM TALENT!" din cadrul programului „Suntem tanara generatie!" si impreuna, sa realizam o harta a celor mai talentati elevi/ unitati educationale.

Concursul „AM TALENT!" se desfasoara în perioada 2 mai - 30 mai 2017 ora 10:00 pentru liceele teoretice si 2 mai – 9 iunie 2017 ora 10:00 pentru licee tehnice si le ofera acestora posibilitatea de a promova distinctiile obtinute de catre elevii claselor IX-XI in perioada 1 ianuarie – 25 mai 2017 pentru liceele teoretice si 1 ianuarie – 31 mai 2017 pentru liceele tehnice intr-unul sau mai multe dintre urmatoarele domenii:

  1. Stiinta (premii olimpiade, premii la targuri de stiinta, inovatie);
  2. Literatura;
  3. Arte - muzica, desen, dans, altele;
  4. Sporturi individuale sau de echipa în cadrul liceului;
  5. Organizarea de evenimente culturale de amploare pentru a promova tinerele talentele în domeniul artelor.

Inscrierea in concurs se poate realiza prin completarea cate unui formularului standard pentru fiecare dintre cele cinci domenii, atasat si acestui email, de catre profesorul coordonator delegat sa reprezinte liceul in cadrul programului „Suntem tanara generatie" sau de catre un elev nominalizat de catre profesor pentru aceasta sarcina (informatie ce ii va fi comunicata Fundatiei PRAIS inainte de inscrierea in concurs). Formularul de inscriere va fi trimis prin wetransfer.com la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  si  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  alaturi de fotografii ale elevilor si/ sau filmari de la evenimente. Castigatorii vor fi anuntati pe 9 iunie, pentru liceele teoretice si pe 13 iunie pentru liceele tehnice.

La concurs pot participa, ca initiatori, liceeni din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a, numai in baza acordului parental prealabil semnat de catre parinti, care va fi preluat si tinut la dosar de catre cadrele didactice coordonatoare, in responsabilitatea exclusiva a carora se afla participarea elevilor la acest program extracurricular.

Castigatorii vor fi anuntati pe 9 iunie cei de la liceele teoretice si pe 13 iunie cei de la liceele tehnice.

Gasiti atasat Regulamentul concursului si formularul de inscriere

Nota:

In cursul acestei saptamani, fiecare liceu ca primi un colet cu materiale promotionale pe care va rog sa le distribuiti elevilor de clasele IX, X, XI

insp. Cioceanu Silviana

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE