Programul educațional Erasmus+ DIVERSE pentru cadre didactice se lansează în România.

Group of the European Youth for Change - GEYC anunță deschiderea înscrierilorpentru programul educațional dedicat cadrelor didactice de nivel primar, gimnazial și liceal- arta povestirii pentru profesori.

Proiectul DIVERSE, cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene, implementat în România de către GEYC, își propune să îmbunătățească gestionarea diversității culturale în școli, în special în clasele cu un număr ridicat de elevi din categorii dezavantajate ca refugiați, migranți, minorități. Astfel, în perioada 5 martie - 13 mai, cadrele didactice care vor lua parte la acest program educațional vor avea ocazia de a explora 3 metode de lucru cu elevii prin arta povestirii: mai întâi printr-o etapă de învățare independentă (eLearning), apoi prin participarea la 3 cursuri online (câte unul pentru fiecare metodă), implementarea la clasă a unei metode la alegere și raportarea impactului.

Înscrierile la program se realizează până la data de 5 martie, în limita a 100 de locuri.

Vă rugăm să găsiți atașat și comunicatul de presă, pe care avem rugămintea să îl preluați pe site-ul dumneavoastră, după transmiterea către instituțiile de învățământ: bit.ly/comunicat-DIVERSE

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde