În atenția cadrelor didactice care au desfașurat activitate managerială în anul școlar 2016-2017,

Comisiile de evaluare, desemnate prin decizia inspectorului școlar general, au finalizat  evaluarea activității manageriale a  cadrelor didactice care au ocupat, în anul școlar 2016-2017, funcții de director/director adjunct în unitățile școlare de învățământ preuniversitar din județul Brașov. Evaluarea acestei activități s-a realizat în baza documentelor  de autoevaluare, a raportului argumentativ, a raportului de etapă și a activității derulate în cadrul comisiilor județene.

Transmiterea calificativelor acordate se realizează, către cei a căror activitate a fost evaluată, prin una din următoarele modalități: poștă, e-mail personal transmis de inspectorul școlar de zonă sau e-mail personal transmis de inspectorul școlar de management instituțional.

 

Eventualele contestaţii se adresează, în scris, consiliului de administrație al inspectoratului școlar, în termen de 5 zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor evaluării.

prof. Cornelia ILIESCU

 

 

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE