Succesul primelor două ediții ale inițiativei #ErasmusDays a dus la continuarea acestei inițiative și pe parcursul acestui an, inițiativă care se adresează nu numai participanților la programul Erasmus+, ci și tuturor celorlalți actori interesați de mobilitatea internațională și de participarea democratică.

#ErasmusDays 2019 comunică marca Erasmus+ și vorbește despre rezultatele proiectelor Erasmus+ pe parcursul acestor trei zile, pentru a le face vizibile cetățenilor, comunității, profesioniștilor și factorilor de decizie politică, vizând:

- toți actorii implicați în Programul Erasmus + (instituții de învățământ și de formare, întreprinderi, centre de cercetare, camere de comerț, agenții de ocupare a forței de muncă, organizații și ONG-uri etc.) care sunt invitați să prezinte impactul proiectelor lor.
CUM?
Fiecare instituție are libertatea de a-și organiza evenimentele (seminare, reuniuni cu partenerii, expoziții de fotografie, concerte, emisiuni de radio, conferințe, activități digitale etc.). Evenimentele se vor înregistra pe www.erasmusdays.eu și se vor promova pe rețelele sociale cu hashtagul #ErasmusDays.
- cele nouă milioane de foști și actualii beneficiari (elevi și adolescenți, studenți, ucenici, profesori și instructori, actori din domeniul tineretului), precum și reprezentanții societății civile (organizații europene, asociații ale părinților etc.) care își pot arăta angajamentul lor față de Europa.

Astfel, pe lângă faptul că puteți face cunoscute organizația și inițiativele acesteia, numele dumneavoastră poate apărea alături de alți mii de utilizatori din lume!

Haideți să punem România pe harta Erasmus+ și ErasmusDays!

 

***Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Nicușor Ciobanu, e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 021 201 0715

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde