Dragi colegi,

In perioada ciudata si plina de incertitudini pe care o traversam, amintirea vremurilor in care aveam planuri si calatoream ne poate alimenta sperantele ca, nu peste mult timp, vom putea face asta din nou.

De aceea, termenul de trimitere a articolelor pentru proiectul Povestea mea Erasmus se modifica, si devine 22 mai 2020. Toate celelalte termene din calendarul proiectului se vor modifica, urmand a fi stabilite si comunicate dupa reluarea cursurilor. 

Regasiti atasat Regulamentul concursului si fisele de inscriere pentru cadre didactice si elevi.. Avand in vedere ca, in acesta perioada, nu toata lumea are acces la scanner este suficient sa trimiteti fisele de inscriere in format word. Va rugam insa nu uitati sa completati datele solicitate in link-ul din formulare.

Proiectul este inclus in CAERI 2020 aprobat prin OMEC 5597/2019, Anexa 2, pozitia 277.

Scopul proiectului este promovarea la nivel naţional a proiectelor educaţionale finanţate prin programul Erasmus+, din judeţele partenere, prin diseminarea exemplelor de bună practică şi a experienţelor cadrelor didactice şi elevilor, în cadrul mobilităţilor Erasmus+.

Proiectul se adresează cadrelor didactice şi elevilor din unităţi şcolare beneficiare de proiecte Erasmus, dându-le posibilitatea să transmită, prin redactarea unui articol, ce a reprezentat pentru dezvoltarea lor personală şi profesională implicarea într-un proiect european.

 

Toate articolele transmise in conformitate cu Regulamentul (cu modificarile mai sus mentionate) vor fi publicate (cu ISBN) si vor participa la evaluarea care va desemna cele mai reprezentative articole. 

Spor la scris!

 

Echipa de proiect

 

 

 

 

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde