Dragi colegi,

Vă invităm să sărbătoriți alături de restul Europei și de ANPCDEFP ediția a-Va a Săptămânii Europeane a Competențelor Profesionale - eveniment international ce se derulează în perioada 09-13 noiembrie 2020.

Toate instituțiile care organizează evenimente, ca parte a Săptămânii VET, le pot înregistra aici https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/events-and-activities_en .

La fel ca în anii precedenți, obiectivul Săptămânii VET este acela de a-i inspira pe cetățenii spațiului european să descopere și să-și îmbunătățească talentele prin intermediul educației și formării profesionale. În acest sens, în timpul Săptămânii VET, Comisia Europeană prezintăinițiative de înaltă calitate și foarte multe exemple de bune practici pentru a oferi celor interesați opțiuni de dezvoltare a competențelor profesionale pe care le solicită piața muncii, în prezent. Dacă doriți să urmăriți evenimentul european în timp real, o puteți face urmând link-ul: https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/node_en

ANPCDEFP a creat o pagină unde puteți să promovați la nivel național evenimentele pe care le organizați, precum și rezultatele proiectelor pe care le-ați implementat sau le implementați în domeniul VET. Aceasta poate fi accesată urmând linkul: https://fb.me/e/ghnISVGHk si este accesibilă nu doar pe durata Săptămânii VET, ci va fi diponibilă până la finele anului. Vă invităm să o vizitați și să o utilizați!

Pe durata acestei săptămâni vom publica materiale utile, vom derula live-uri și vom populariza exemple de bune practici în domeniul VET. Vă așteptăm să ne urmăriți pentru șansa de a participa la evenimente live și pentru a putea purta un dialog relevant pentru domeniul VET în această perioadă dificilă pentru implementarea proiectelor de acest gen și derularea stagiilor de practică!

Dacă doriți să publicăm pe pagina evenimentului informații despre inițiativele, proiectele dvs și / sau despre întâlniri pe care le organizați, vă rugăm să ne contactați la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , oferindu-ne următoarele informații:

  1. Dacă este vorba de popularizarea unui proiect și/sau a rezultatelor acestuia:

·         Numărul și titlul proiectului,

·         Organizația sau organizațiile beneficiare (pentru consorții)

·         O descriere cu diacritice a proiectului, obiectivele acestuia și rezultatele sale

·         Un rând despre ce face ca acest proiect să fie special

·         Link-ul către website-ul proiectului.

  1. Dacă este vorba de popularizarea unui video sau a unui live pe facebook:

·         Titlul evenimentului,

·         Organizația care il deruleaza

·         O descriere cu diacritice a a evenimentului

·         Link-ul către video sau data si ora la care se realizeaza live-ul, dar si contul de facebook de pe care se va realiza acesta

Vă așteptăm cu drag și vă dorim o săptămână minunată!

Spor in toate,

Echipa VETelor

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde