Ultima oră

Proiectul “ CENTENAR 1918 – 2018. Transilvania si Unirea cea Mare", implementat de   Asociaţia  Mocani Săceleni din Săcele Braşov, Colegiul Naţional Iulia Hasdeu din Bucureşti şi  Liceul Teoretic George Moroianu din Săcele. Proiectul a fost aprobat de Primăria Municipiului Săcele.

Invitatia de participare adresată unităţilor de învăţământ vizează două tipuri de activităţi:
 
I.                   Activităţi cultural-sportive. Acestea se vor desfăşura în data de 29 noiembrie 2018, la Centrul Multicultural şi Educațional Săcele şi sala de sport a unei unităţi de învăţământ. Activităţile cultural-sportive se realizează pe 4 (patru) domenii de concurs/competiţie şi 2 (două) niveluri (gimnaziu şi liceu):

1)      mini-fotbal/fotbal în sală   -  competitie adresată exclusiv unitatilor de invăţământ din Sacele şi imprejurimi. La competiţie sunt invitaţi să participe elevi de școală gimnazială, pe două categorii de vârstă: cls. a V-a - a VI-a; cls. a VII-a - a VIII-a şi elevi de liceu,  tot pe două categorii de vârstă: cls. a IX-a - a X-a şi cls. a XI-a - a XII-a.

Echipele vor fi formate din 10 jucători. Pe teren intră 5+1 jucători, 4 sunt rezerve. În cadrul unui meci se joacă două reprize, fiecare repriză durează 20 de min.

Înscrierea echipelor la competiţie se face până în data de 5 noiembrie.

2)      cros, cursă ciclistă     - înscrierea elevilor se face pănă în data de  de 15 noiembrie.       

3)      desen/grafică. Lucrările elevilor vor fi transmise la Liceul Teoretic George Moroianu din Săcele, până în data de 20 noiembrie. Lucrările vor fi jurizate şi expuse în foaierul   Centrului Multicultural  din Săcele.                                    

4)      dansuri – înscrierea echipajelor se face până în data de 15 noiembrie.

ÎNSCRIERILE LA COMPETIŢIILE PREVĂZUTE MAI SUS SE VOR TRANSMITE PE ADRESA DE E-MAIL  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 În ordinea stabilită în clasament, vor fi acordate premii, menţiuni şi diplome de participare.

Persoana de contact : prof. Niculae Cristea – tel. 0753.863.781.

 II. Participarea la simpozionul organizat în cadrul proiectului. Pentru acesta, invitaţia şi formularele de înscriere sunt atasate la prezentul mesaj.

 

 Vizual Bookfest BV 2018 s

BOOKFEST - site oficial

Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE