Formular SC0

Formularul atasat va fi completat si depus la ISJ Brasov de unitatile scolare care nu opereaza datele in BDNE (gradinite din mediul urban, cluburi, unitati conexe).

Avand in vedere actualizarile operate de MECTS in formularul de introducere a datelor SC0 (clasa pregatitoare, scoala profesionala etc.) va rugam sa verificati (si sa corectati acolo unde este cazul) datele introduse inainte de aceste actualizari. La gradinite, nu veti mai gasi gupa mixta, avand in vedere faptul ca in legislatie nu exista o asemenea formatiune, motiv pentru care, acolo unde grupele functioneaza cu copii de toate varstele, veti introduce datele la grupa pentru care exista cei mai multi copii.

Va reamintim ca 30 septembrie 2012 este data limita de introducere a datelor aferente SC0 in BDNE si de depunere la ISJ Brasov a formularului semnat si stampilat. Va rugam sa va asigurati ca datele au fost introduse pentru fiecare unitate scolara arondata unitatii cu personalitate juridica.

 

 

Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE