ANPCDEFP organizează ateliere de scriere a propunerilor de finanțare destinate Acţiunii Cheie 1 (KA 1), Programul ERASMUS+, domeniul mobilităţi de formare profesională (VET). Judetele din aceasta regiune au avut, in ciuda numarului mare de proiecte depuse pe domeniul mobilitati VET, o rata mica de succes. Dorim sa sprijinim regiunea prin acest atelier care va oferi celor ce vor participa posibilitatea de a invata cum sa expuna concludent nevoile lor institutionale in cadrul proiectelor de mobilitate VET pentru urmatorul apel.

Mai jos gasiti mesajul standard, pe care l-am transmis organizatiilor din regiune, dar pe care va rugam si pe dvs. sa il popularizati in judetele dvs. NUMAI organizatiile si institutiile din invatamantul profesional si tehnic preuniversitar sunt eligibile pentru a participa la acest atelier. Va multumim pentru sprijin si va stam la dispozitie cu lamuriri. Mesajul contine detalii privind atelierul, dar si persoane de contact carora se pot adresa cei interesati.

„ANPCDEFP vă informează că în perioada 9-11 noiembrie 2018 se organizează la Sfântu Gheorghe – Covasna, Atelierul MobilitatE+, Formare Profesională (VET) – Programul Erasmus+. Acest atelier face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile de formare profesională (VET)  și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+

Participarea se face în baza unei candidaturi depusă până la termenul limită: 01.11.2018.

Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate transnațională în cadrul programului european pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Formare profesională (VET).

Cui i se adresează acest atelier?

Acest atelier se adresează managerilor sau personalului unor organizaţii sau instituţii eligibile care nu au mai coordonat proiecte de mobilitate aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul Formare profesională (VET).

Atelierul MobilitatE+ este organizat pentru cei care:

  • sunt interesați să depună candidaturi pentru proiecte de mobilitate ERASMUS+ cu impact la nivel organizațional și comunitar;
  • au identificat în organizație/instituție nevoi de dezvoltare a capacităţii instituţionale prin dezvoltarea personală şi profesională a personalului şi/sau dezvoltarea personală a tinerilor, beneficiari ai serviciilor oferite de organizație/instituție;
  • pot valorifica în organizație/instituție competențele dobândite în cadrul atelierului prin finalizarea scrierii, depunerea unei candidaturi și implementarea unui proiect Erasmus+;
  • pot să își asume participarea la toate cele 3 zile de atelier și sunt dispuși să completeze integral formularele de candidatură şi de evaluare acordând seriozitate și timp fiecărui câmp în parte.

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare și completării unui formular de candidatură pentru un proiect de mobilitate în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuții de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.

La finalul cursului participanții:

  • vor avea un grad crescut de înțelegere a programului Erasmus+ și a Acțiunii cheie 1 – proiecte de mobilitate și schimb de bune practici și a domeniului Formare profesională (VET).
  • vor avea capacități crescute de a completa corect și complet formularul de candidatură pentru proiecte de mobilitate Erasmus+.
  • vor avea o motivație crescută de a depune proiecte de mobilitate Erasmus+.

Pentru mai multe informații privind depunerea unei candidaturi, vă sugerăm să vizitați link-ul: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1366

Persoane de contact în vederea participării la atelier și mai multe detalii:

Andrea Chiriacescu, adresă de e-mail –  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Marioara Butyka, adresă de e-mail –  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

AFIS tl 2019 v2 mic

Consortiul Cultural Corona

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE