brosura thumb r

Anul trecut, printr-un efort susținut din partea echipei ISJ Brașov, a partenerilor educaționali din mediul economic și din partea colectivelor de cadre didactice din unitățile școlare brașovene, am dus la bun sfârșit un proiect pe care îl dorim pe termen lung.

Este vorba despre editarea broșurii și realizarea website-ului Orientare în carieră.
Toți cei implicați și interesați de acest subiect au apreciat demersul ca foarte util, fiind considerat un bun și original instrument pentru consilierea tinerilor viitori absolvenți de gimnaziu în alegerea unei profesii.

Psihologi școlari și diriginți din unitățile școlare gimnaziale brașovene au utilizat acest instrument în cadrul orelor de consiliere, respectiv de dirigenție și ședințe cu părinții pentru a acorda sprijin în orientarea școlară și profesională a tinerilor. 

În cadrul Târgului liceelor și școlilor profesionale din 2016, broșura în format tipărit a fost distribuită tuturor unităților școlare gimnaziale și liceale participante.

Până la Târgului liceelor și școlilor profesionale din acest an, care va fi organizat în prima săptămână a lunii mai, intenționăm să actualizăm și să retipărim această broșură, pentru a putea fi distribuită celor interesați.

 ___________________________________________________

 

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE