Stimați profesori, stimați colaboratori,

Numele meu este Ana-Andreea Ioniță și sunt elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național "Costache Negruzzi" Iași. Eu, împreună cu colegul meu Tudor Ilie, am inițiat proiectul Elevi Pentru Elevi în Carantină, ce are ca scop sprijinirea elevilor de clasele 8-12 în vederea continuării studiilor în perioada carantinei. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/Elevi.Pentru.Elevi.In.Carantina/

Proiectul "Elevi Pentru Elevi în Carantină" a luat naștere din dorința noastră de a face o diferență în carantină. Dorim să fim solidari cu elevii din întreaga țară în aceste vremuri dificile și astfel ne-a venit ideea să creăm o comunitate din care ei să poată învăța, iar noi să ne dezvoltăm alături de ei. Punem la dispoziție timpul nostru, sugestii pentru materiale de lucru, ajutor la rezolvarea temelor și în principal ajutor pentru pregătirea examenelor naționale.

În prezent numărul elevilor ce apelează la noi a trecut de 100, iar numărul elevilor voluntari este de doar 58. Prin urmare, comunitatea noastră are mare nevoie de susținerea cât mai multor elevi din toată țara.

Momentan, elevii din echipa noastră sunt în principal de la Colegiul Național "Costache Negruzzi" Iași, Colegiul Național Iași, Liceul Teoretic de Informatică "Grigore Moisil" Iași, Colegiul Național "Mihai Eminescu" Iași, Colegiul Național "Ștefan cel Mare" Suceava, ICHB București, având printre noi și câțiva studenți binevoitori ce au dorit să ni se alăture. Cei mai mulți dintre voluntari au rezultate deosebite la olimpiade, precum și recomandări de la profesori de la licee de renume. Astfel, comunitatea noastră se bazează pe cultură și cunoștințe vaste ce pot fi atestate de experiența lor academică. Însă noi dorim să putem să fim alături de și mai mulți elevi.

De aceea fac apel la dumneavoastră, precum și la toți elevii interesați. Avem nevoie de oameni pasionați de studiu și dornici de a face carantina mai ușoară pentru elevii ce au nevoie de noi mai mult ca oricând. Postarea noastră oficială în care facem apel către voluntari poate fi găsită aici https://www.facebook.com/101829724845111/posts/105873571107393/?sfnsn=mo

Vă mulțumesc!

Ana Ioniță

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde