Asociația InfoCons promovează, în mod constant, soluții educaționale non-formale pentru a propune soluții și practici durabile, în ceea ce privește problema risipei alimentare, și aspecte legate de protejarea mediului, mai ales în contextul actual al pandemiei Covid-19.

Având în vedere buna colaborare avută cu instituția dvs., prin facilitarea desfășurării unor proiecte de educare non-formală și informare, adresate atât elevilor cât și cadrelor didactice, vă propunem informarea unitatilor de invatamant cu privire la desfasurarea acestor evenimente online (perioada 10 februarie – 16 Martie 2021), dupa cum urmeaza :

-          eveniment online ce oferă informații și îndrumări practice pentru multiplicatori (instructori, adică persoanele care vor transmite mesajul către alții), eveniment denumit  ”multipliers” "Reducerea deșeurilor alimentare pe perioada crizei sanitare" – destinat cadrelor didactice

Link-ul pentru inregistrare https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUbodOgSSRuljFVxyMLtV6JN_ggdV_7wGzYVxYMOHR7IkcOQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

-          Activitate online ”Să descoperim împreună Povestea Ketchup-ului!” – destinata elevilor din invatamantul licealParticipanții vor desfășura, pe grupe, activități interactive, ce au drept scop creșterea gradului de conștientizare al consumatorilor, cu privire la risipa alimentară și a modalităților de reducere a acestora.

Link-ul de inregistrare :

-          https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7865BgL7cjFkl8HCnV5fVXJK5dxCslLOl5L05R4CkVYnsvQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

-          Competiția online adresată elevilor din invatamantul licealechipa câștigătoare va primi premii atractive personalizate cu sigla proiectului: tricouri, sorturi de bucatarie, pix-uri, etc.

Link-ul pentru inregistrare :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6Y3yIAWT4QnM5HMUjfb-9OsQ9Q6GLddQcGK9I18obAgceUg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Participarea la activitati este GRATUITA si acestea se vor desfasura in format online prin aplicatia Zoom

Scopul acestei invitații este de a conștientiza membrii comunității din care faceți parte, despre posibilitățile și practicile durabile în domeniul risipei alimentare și al protecției mediului, în general, dar și în particular, pe perioada crizei sanitare în care ne aflăm în prezent.

Participantii vor primi, în format electronic, un Certificat de participare care va atesta participarea la această activitate realizata în cadrul proiectului european: "Global learning approach on food waste in non-formal education" (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală - “Respect, mâncării!").

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vă stăm la dispoziție prin datele de contact Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la nr de telefon 021 319 3266.

Participarea este condiționată de înregistrare.

In speranța diversificării colaborări de lungă durată, care să contribuie la obținerea de rezultate benefice în procesul de educare a elevilor și de încurajare a promovării educației non-formale,  rezultantă a colaborării internaționale, vă mulțumim anticipat pentru deschiderea dumneavoastră și vă asigurăm de întreaga noastră considerație.

Cu deosebită stimă,

Președinte Asociația InfoCons

Sorin Mierlea

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde